Szanowni Państwo w dziale sprzedam,kupie,zamienie są oferty wymiany szkła,podstawek,etykiet,butelek itp.Natomiast jeśli chodzi o otwieracze nie dzieje się nic,albo prawie nic .Dlaczego? Czy już nikt nie chce się wymieniać? Sam wysłałem kilka zapytań odzew=0. Może ktoś mi napisze o co chodzi .Pozdrawiam Janusz
Wymiana otwieraczy.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć Wszystkim! Miło być na tym forum. Mam do sprzedania dwa interesujące zabytkowe otwieracze. Jednak wolę pić piwo i jeść jedzenie, niż kolekcjonować przedmioty.
Zabytkowy otwieracz wyprodukowany w Stanach. Zdrowy kawał stali, wżery powierzchniowe....-
-
-
info na maila jerzy.golebiowski@gmail.com...
-
2017-11-08, 16:32 -
-
Jak w temacie, wyłącznie w kształcie butelki - polskie oraz zagraniczne....
-
2022-11-05, 12:59 -
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment