Mam butelke z taką etykietą i chciałbym zapytać jaka mniej więciej jest jej cena?
zapytanie dot Browaru Kielce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kula4 Wyświetlenie odpowiedziMam butelke z taką etykietą i chciałbym zapytać jaka mniej więciej jest jej cena?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kula4 Wyświetlenie odpowiedziTak to prawda ale mam kilka propozycji i chciałem się zorientować, a poza tym mam jeszcze kilka innych butelek.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kula4 Wyświetlenie odpowiedziMam butelke z taką etykietą i chciałbym zapytać jaka mniej więciej jest jej cena?
A odpowiedź już w jednym poście padła. Wiadomo, że jeśli posiadasz kilka propozycji, to powinieneś wybrać najkorzystniejszą ofertę
Comment
-
-
Jak znam życie to stłukła się tylko na allegro, a w realu zmieniła gdzieś właścicielaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
To kolejna "martwa dusza", która zarejestrowała się na browar.biz tylko w jednym celu i więcej się nie pojawi. Już był ten temat poruszany ... usunąć "martwe dusze" z portalu.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
Comment