Mam butelke z taką etykietą i chciałbym zapytać jaka mniej więciej jest jej cena?
zapytanie dot Browaru Kielce
Collapse
X
-
-
A odpowiedź już w jednym poście padła. Wiadomo, że jeśli posiadasz kilka propozycji, to powinieneś wybrać najkorzystniejszą ofertęComment
-
Jak znam życie to stłukła się tylko na allegro, a w realu zmieniła gdzieś właścicielaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
To kolejna "martwa dusza", która zarejestrowała się na browar.biz tylko w jednym celu i więcej się nie pojawi. Już był ten temat poruszany ... usunąć "martwe dusze" z portalu.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
Related Topics
Collapse
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
Channel: Festiwale piwne
2025-02-11, 21:44 -
-
2025.04.05-06- Kielce, III Kielecki Konkurs Piw Domowych
ww.facebook.com/KieleckiKPD
1. Belgian Blond Ale
2. Nowofalowy Pils
3. Helles Bock
4. New Zealand Hazy IPA...2024-12-09, 15:45 -
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
Wczoraj (18.12) otwarto nowy craft pub w centum Kielc- pełna nazwa to Hula Hop Beer & Garden, jest to połączenie Tap Baru ze sklepem z piwami kraftowymi, można także wypić drinka i zjeść różne przekąski. Piwa poleją się z 8 kranów (pełna lista piw na Kielce on tap).
-
Channel: Świętokrzyskie
2021-12-19, 20:30 -
-
Od końca lipca '22 działa sklep alkoholowy z niezłą ofertą dla smakoszy piw kraftowych. Jest też taka opcja, że gdy w sklepie nie ma albo brakło jakiejś nowości, którą chce się kupić to zamawiamy na miejscu albo pisząc na messengera i po kilku dniach piwerka są już w sklepie. Ofertę...
-
Channel: Świętokrzyskie
2023-03-06, 19:56 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment