Kupię - wymienię porcelanki z Prus Wschodnich.
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez witoldo125; 2011-07-13, 18:36.Tagi: brak -
Witaj, Czy posiadasz na zbyciu jakieś porcelanki z Chełmży (Culmsee)? Co prawda są to Prusy Zachodnie, ale w trakcie poszukiwań coś mogło Ci wpaśc w ręce ... -
Witaj
Niestety nie. Szukam tyko w okolicy Szczytna i to niezbyt inwazyjnie, bez pomocy jakiegokolwiek sprzętu. Raz tylko, oprócz naszych miejscowych, trafił mi się Olsztyn. Wiem, że czasami trafić można Królewiec.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam poszukuję porcelanek z Górnego Śląska np Laurahütte Kattowitz Schoppinitz Rosdzin Pless Radzionkau itd.
Proszę propozycje z ceną
Pozdrawiam z Giszowca...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-05-10, 09:15 -
-
Poszukuje porcelanek/butelek z Stettin. Wymienie sie za inne porcelanki lub odkupie. Czego szukam z porcelanek miedzy innymi:
H. Zimermmann Gotzlow/Bolinken
K. Sydow
Franz Theel Stolzenhagen
H. Wegener
F. Wegner
Dr. C.L. Weitze
B. Schulz Zullchow
...-
-
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
Witam! Kupię pokal lub kilka do piwa grodziskiego.1 Photo
-
-
-
Szukam etykiet z browaru Zaścianki. Zapraszam do wymiany lub sprzedaży. Najchętniej nowe etykiety, ale ładnymi odlepkami również nie pogardzę.
Na wymianę proponuję etykiety: Glogera, Starego Rynku, Waszczuków z Czarnej Białostockiej, Markowego z Hajnówki, Starej Szkoły, Słodowego...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment