Na świstaka nie zaglądam, bo mam alergię na sreberko
ale jeśli napiszesz jakie kapsle preferujesz to jest szansa, że dobijemy targu. Interesowałoby mnie około 30 podstawek z Twojego zestawu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
Na świstaka nie zaglądam, bo mam alergię na sreberko
ale jeśli napiszesz jakie kapsle preferujesz to jest szansa, że dobijemy targu. Interesowałoby mnie około 30 podstawek z Twojego zestawu.
Pytanie zasadnicze: czego rządasz w zamian?
oczywiście nie koncernowych ogólnie dostępnych typu lech, zywiec etc
trudno sprecyzować, powiedz co masz i jakie podstawki Cię interesują
ogólnie interesowałyby mnie te , których nie mam
oczywiście nie koncernowych ogólnie dostępnych typu lech, zywiec etc
trudno sprecyzować, powiedz co masz i jakie podstawki Cię interesują
ogólnie interesowałyby mnie te , których nie mam
Tośmy się dogadali.
Po kolacji zrobię kilka skanów. Interesują mnie właściwie wszystkie NIE-niemieckojęzyczne wafle, z małymi wyjątkami. Potem Ci napiszę, o jakie podstawki chodzi.
Tośmy się dogadali.
Po kolacji zrobię kilka skanów. Interesują mnie właściwie wszystkie NIE-niemieckojęzyczne wafle, z małymi wyjątkami. Potem Ci napiszę, o jakie podstawki chodzi.
Odezwę się, aha! Podaj maila do siebie.
Tomek
demko@op.pl
liczę na coś ciekawego mam ponad 6300 róznorodnych kapsli
demko@op.pl
liczę na coś ciekawego mam ponad 6300 róznorodnych kapsli
A ja mam rozmiar nogi 46 i się wcale nie chwalę!
Za moment opublikuję tu, na forum, to co mam aktualnie do wymiany, ale tak jak patrzę, to nie wiem czy i jak się dogadamy z wymianą. Zobaczymy zresztą czego będziesz potrzebował. A nóż widelec się uda wymienić.
Jeśli poszukujesz kapsli z Wysp Galapagos, Nepalu i Timbuktu to ja ich niestety nie posiadam.
A ja mam rozmiar nogi 46 i się wcale nie chwalę!
Za moment opublikuję tu, na forum, to co mam aktualnie do wymiany, ale tak jak patrzę, to nie wiem czy i jak się dogadamy z wymianą. Zobaczymy zresztą czego będziesz potrzebował. A nóż widelec się uda wymienić.
Jeśli poszukujesz kapsli z Wysp Galapagos, Nepalu i Timbuktu to ja ich niestety nie posiadam.
podana liczba miała na celu pokazanie, że nie jestem początkującym kolekcjonerem zadowalającym się kapslami z marketów, dalszą korespondencję proponuję przenieść na priv, wydaje mi się, że dla pozostałych uzytkowników forum nie jest to zbyt ciekawa lektura
podana liczba miała na celu pokazanie, że nie jestem początkującym kolekcjonerem zadowalającym się kapslami z marketów, dalszą korespondencję proponuję przenieść na priv, wydaje mi się, że dla pozostałych uzytkowników forum nie jest to zbyt ciekawa lektura
Spokojnie. Ja to napisałem w żartach z uśmiechem na twarzy, nie ma się co obrażać.
Zerknij proszę na poniższe skany, być może coś Cię zainteresuje. Za chwilę też napiszę, które podstawki chciałbym dostać od Ciebie priorytetowo, a które opcjonalnie.
To w zasadzie wszystko, no, prawie wszystko co aktualnie posiadam w dublach. Sam zbieram kapsle, ale tylko piwne i tylko z Polski. Że tylko niebutelkowane wspomnieć chyba nie muszę, bo widać na kilometr.
OSTATECZNIE zawsze chętnie wymienię się kapslami na kapsle, więc jeśli nie dogadamy się z podstawkami, to może blachą się wymienimy.
Comment