Sprzedam podkładki pod kufel, stan jak na skanach dostępnych tu. Powiedzmy 1,50zł/szt+przesyłka. Szczegóły na PW i e-mailowo.
[Sprzedam]podkładki pod kufel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aleksanderdomaradzki Wyświetlenie odpowiedziPowiedzmy 1,50zł/szt+przesyłka.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aleksanderdomaradzki Wyświetlenie odpowiedziPowiedzmy 1,50zł/szt+przesyłka.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Za co? Za podkładki ("za fatygę"). Cóż, wiem że jestem nowy (więc zaufanie zerowe), ale kiedyś zbierałem podkładki a teraz pomyślałem - po co mam wyrzucać, skoro mogę sprzedać - mam kilka groszy a ktoś ma podkładkę, której może szukał. Zawsze można się dogadać - np. tak, że najpierw wyślę a później kasę dostanę. Jak nie to nie - jako że szanuję środowisko mogę je "zmakulaturować".Last edited by aleksanderdomaradzki; 2011-10-10, 16:09.
Comment
-
-
Nie co się obrażać, ale te podstawki to masówka a więc i wartość niewielka.
Sam koszt przesyłki to za dużo.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziNie co się obrażać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziale te podstawki to masówka a więc i wartość niewielka.
Sam koszt przesyłki to za dużo.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szu Wyświetlenie odpowiedziSpuść bo jest z czego .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aleksanderdomaradzki Wyświetlenie odpowiedziza 1,50 to nawet na pocztę po znaczek mi się nie opłaca iść.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aleksanderdomaradzki Wyświetlenie odpowiedziZa co? Za podkładki ("za fatygę"). Cóż, wiem że jestem nowy (więc zaufanie zerowe), ale kiedyś zbierałem podkładki a teraz pomyślałem - po co mam wyrzucać, skoro mogę sprzedać - mam kilka groszy a ktoś ma podkładkę, której może szukał. Zawsze można się dogadać - np. tak, że najpierw wyślę a później kasę dostanę. Jak nie to nie - jako że szanuję środowisko mogę je "zmakulaturować".
Tu nie chodzi o to czy ktoś ma do Ciebie zaufanie czy też nie, ale o Twoją wycenę. Zdecydowanie przeszacowałeś wartość tych podkładek.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment