Arcyksiążęcy Browar w Żywcu - syfon

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zeko
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.07
    • 708

Jak oferta aktualna??? Na znanym serwisie aukcyjnym sprzedałaś go za 157,50zł? Czuję tu jakiś przekręt. Czyżby sztuczne podbijanie aukcji?

Comment

• Marian38
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.06
      • 46

Sprzedałem, ale mam jeszcze drugi egzemplarz.

Comment

• smes
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.09
        • 615

To wrzuć zdjęcia drugiego egzemplarzu który masz aktualnie na sprzedaż
        Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl

Comment

• Cooper
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛
          • 2002.11
          • 6059

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marian38 Wyświetlenie odpowiedzi
          Sprzedałem, ale mam jeszcze drugi egzemplarz.
          Jeśli egzemplarz identyczny to zaoferuj go drugiej w kolejności osobie z aukcji pod względem wysokości złożonej oferty. Proste. Tak się robi.
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Marian38
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2011.06
            • 46

Owszem egzemplarz niemal identyczny. Co do osób, które licytowały to cena którą proponowały mnie nie interesuje.

Comment

• smes
              • 2006.09
              • 615

Pewnie niemożliwe jest że na drugim egzemplarzu jest taka sama rysa na logo. Tak więc proszę o zdjęcia bo jestem zainteresowany ale takim bez rysy która była "na egzemplarzu z aukcji"
              Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl

Comment

• Cooper
                🥛🥛🥛
                • 2002.11
                • 6059

Co do osób, które licytowały to cena którą proponowały mnie nie interesuje.
                Wynika więc że go nie sprzedasz skoro więcej go cenisz niż potencjalni kupcy.
                Syfon żywiecki acz naprawdę śliczny to chyba najpopularniejszy syfon wyemitowany przez browar a przynajmniej jedyny jaki ja znam. Osobiście nawet kilka lat temu widziałem jeden jego egzemplarz na witrynie knajpy na Nowym Mieście w Warszawie. Moze stoi tam nawet do dziś.
                Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Marian38
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2011.06
                  • 46

Czyli jest jedyny jaki znasz i zarazem najpopularniejszy? Ciekawe.

Comment

• Niedzwiadek14
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2006.04
                    • 121

Kolega Cooper ma racje ,to dosc popularny syfon !Wnioskuje po tym ze przez ostatnie 6-7 lat mojego butelkowego zbierania widzialem go na allegro z 10 razy minimum!I to na pewno nie u tych samych sprzedawcow
                    Pozdrawiam Andrzej!

Comment

• zeko
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.07
                      • 708

Jeden z najpopularniejszych żywieckich i nie tylko syfonów. Poza tym szklanym jest jeszcze inny ale już miedziany. Czym się ewentualnie mogą te żywieckie syfony różnić to kranem, a dokładniej sygnaturami knajp/właścicieli/rozlewni. A co do syfonu który Kolega oferuje to mi to wygląda na przekręt. Sztuczne podbijanie ceny i max pewnie dużo większa była ustawiona niż 150zł. Cytuje " Co do osób, które licytowały to cena którą proponowały mnie nie interesuje." i tym zdaniem wygadałeś się że to przekręt a nie aukcja była. Bo gdybyś faktycznie go sprzedał za tą cenę to i drugą sztukę również byś puścił za podobną.

Comment

• Marian38
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2011.06
                        • 46

OD teorii spiskowych to jest inne forum. Jak byś popatrzył na ceny to syfon poszedł za 157 zł osobie która dała 155 zł zaproponowałem sprzedaż drugiego, ale nie było odzewu. Trzeci Pan dawał 100 zł czyli za mało.

Comment

• zeko
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.07
                          • 708

OK, nie wnikam, przedstawiłem tylko swoją opinię.

Comment

• Cooper
                            🥛🥛🥛
                            • 2002.11
                            • 6059

Czyli jest jedyny jaki znasz i zarazem najpopularniejszy? Ciekawe.
                            Nie ma tu nic ciekawego. Po prostu nie zrozumiałeś mnie. Jedyny jaki znam nie w sensie "jedyny mi znany egzemplarz" a "jedyny rodzaj syfonu wydany przez browar jaki sobie przypominam" (ale to nie znaczy że rzadki).
                            Za 100 pln zgodzę się z tobą że nie warto sprzedawać. Wystaw z satysfakcjonującą cię startówką i może ktoś kliknie, ewentualnie wysadź z rozsądną dla obu stron ceną kup teraz.

Comment

• Marian38
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2011.06
                              • 46

No cóż widać muszę jeszcze poczekać trochę.

Comment

• smes
                                • 2006.09
                                • 615

Marian nie gadaj tyle tylko wrzuć zdjęcia syfona bez rysy na logo. Jestem zainteresowany!

Comment

Przetwarzanie...
                                X