Jak oferta aktualna??? Na znanym serwisie aukcyjnym sprzedałaś go za 157,50zł? Czuję tu jakiś przekręt. Czyżby sztuczne podbijanie aukcji?
Arcyksiążęcy Browar w Żywcu - syfon
Collapse
X
-
To wrzuć zdjęcia drugiego egzemplarzu który masz aktualnie na sprzedażZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marian38 Wyświetlenie odpowiedziSprzedałem, ale mam jeszcze drugi egzemplarz.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pewnie niemożliwe jest że na drugim egzemplarzu jest taka sama rysa na logo. Tak więc proszę o zdjęcia bo jestem zainteresowany ale takim bez rysy która była "na egzemplarzu z aukcji"Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marian38 Wyświetlenie odpowiedziCo do osób, które licytowały to cena którą proponowały mnie nie interesuje.
Syfon żywiecki acz naprawdę śliczny to chyba najpopularniejszy syfon wyemitowany przez browar a przynajmniej jedyny jaki ja znam. Osobiście nawet kilka lat temu widziałem jeden jego egzemplarz na witrynie knajpy na Nowym Mieście w Warszawie. Moze stoi tam nawet do dziś.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jeden z najpopularniejszych żywieckich i nie tylko syfonów. Poza tym szklanym jest jeszcze inny ale już miedziany. Czym się ewentualnie mogą te żywieckie syfony różnić to kranem, a dokładniej sygnaturami knajp/właścicieli/rozlewni. A co do syfonu który Kolega oferuje to mi to wygląda na przekręt. Sztuczne podbijanie ceny i max pewnie dużo większa była ustawiona niż 150zł. Cytuje " Co do osób, które licytowały to cena którą proponowały mnie nie interesuje." i tym zdaniem wygadałeś się że to przekręt a nie aukcja była. Bo gdybyś faktycznie go sprzedał za tą cenę to i drugą sztukę również byś puścił za podobną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marian38 Wyświetlenie odpowiedziCzyli jest jedyny jaki znasz i zarazem najpopularniejszy? Ciekawe.
Za 100 pln zgodzę się z tobą że nie warto sprzedawać. Wystaw z satysfakcjonującą cię startówką i może ktoś kliknie, ewentualnie wysadź z rozsądną dla obu stron ceną kup teraz.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Marian nie gadaj tyle tylko wrzuć zdjęcia syfona bez rysy na logo. Jestem zainteresowany!Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
Comment