Bydgoska Warzelnia Piwa - podkładka festiwalowa - wymiana

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • seba_gliwice
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.10
    • 374

Bydgoska Warzelnia Piwa - podkładka festiwalowa - wymiana

Witam,

Proponuję do wymiany podkładkę festiwalową z Bydgoskiej Warzelni Piwa.
    Interesują mnie wyłącznie inne, brakujące mi, podkładki z tego browaru.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
    dadek
    Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
    2024-10-14, 01:47
  • pebejot
    Krzywaczka 948, Browar Alteria
    pebejot
    Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
    Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
    Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
    Dookoła jest...
    2024-10-13, 22:31
  • dadek
    Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
    dadek
    Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
    2025-01-28, 01:04
  • dadek
    Belgia, Antwerpen, Indiëstraat 21, Antwerpse Brouw Campagnie
    dadek
    Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
    2024-10-04, 23:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...