Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30
Po równych 3 latach zbierania w zbiorze aż 5 otwieraczy.
Czy pisząc żywiczne masz na myśli żelowe? Jeśli tak, to rozumiem, że przez te 3 lata nie byłeś na żadnej giełdzie? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że na giełdach nikt nie ma takich otwieraczy w swojej ofercie...
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Czy pisząc żywiczne masz na myśli żelowe? Jeśli tak, to rozumiem, że przez te 3 lata nie byłeś na żadnej giełdzie? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że na giełdach nikt nie ma takich otwieraczy w swojej ofercie...
Nie byłem na żadnej giełdzie.
Otwieracze zbieram 'przy okazji'
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Comment