Tym razem mam na sprzedaż kufle Pilsner 9 sztuk każdy inny. Sprzedaż nie obejmuje kufli podwójnych które są na zdjęciu (3 sztuki). Do zestawu dołączam szklanke Tyskie Hokej. Cena za zestaw 9 kufli + szklanka Tyskie = 30 złotych. Możliwy odbiór okolice Mikołowa lub wysyłka.
Kolekcja kufli Pilsner sprzedaż OKAZJA!
Collapse
X
-
Kolekcja kufli Pilsner sprzedaż OKAZJA!
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...-
Channel: Niemcy
2025-01-04, 01:50 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment