Sprzedam razem lub osobno 2 etykiety z Browaru Haberbusch i Schiele w Warszawie rozlewnia w Skolem (id: 46339 i id: 46340). Etykiety są z mojego zbioru, może zasilą większą kolekcję. Więcej na PW.
Sprzedam 2 etykiety z Browaru HiS w Warszawie rozlewnia Skole
Collapse
X
-
Po co ta cała konspiracja (i ściema moim zdaniem) ... Jeżeli są to jedyne znane sztuki, to i tak znalazłyby zdeterminowanych "nabywców" i trzeba było wystawić je na Allegro i wówczas otrzymałbyś najwyższą możliwą cenę ... a tak nikt nie wie jak przebiega licytacja i jaki jest jest aktualny status ... w ten sposób ewentualnym zainteresowanym można "podpowiedzieć" praktycznie wszystko ... to nie jest gra fer i jeśli wszystko byłoby tutaj "transparentne" informowałbyś na bieżąco jaki jest stan licytacji ... Bardzo mi się to nie podoba i osobiście nie zamierzam brać w tym udziału, na takich zasadach ... Mimo wszystko życzę uzyskania maksymalnej ceny ... prawdziwej, czy nie ... realnej lub wydumanej ... zawsze można do tego podejść na zasadzie zabawy, o ile kogoś taka zabawa bawi ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960 Wyświetlenie odpowiedziSprzedaż widzę w formie licytacji, są pierwsze oferty.
Kto da więcej za konkretną sztukę.
Termin do 28.11.2011 (poniedziałek), godz. 22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziPo co ta cała konspiracja (i ściema moim zdaniem) ... Jeżeli są to jedyne znane sztuki, to i tak znalazłyby zdeterminowanych "nabywców" i trzeba było wystawić je na Allegro i wówczas otrzymałbyś najwyższą możliwą cenę ... a tak nikt nie wie jak przebiega licytacja i jaki jest jest aktualny status ... w ten sposób ewentualnym zainteresowanym można "podpowiedzieć" praktycznie wszystko ... to nie jest gra fer i jeśli wszystko byłoby tutaj "transparentne" informowałbyś na bieżąco jaki jest stan licytacji ... Bardzo mi się to nie podoba i osobiście nie zamierzam brać w tym udziału, na takich zasadach ... Mimo wszystko życzę uzyskania maksymalnej ceny ... prawdziwej, czy nie ... realnej lub wydumanej ... zawsze można do tego podejść na zasadzie zabawy, o ile kogoś taka zabawa bawi ...
Rozumiem że licytacja kończy się w poniedziałek o 22:00:00 A więc składam oficjalną ofertę na etykiety:
s...s (881) 10,00 zł 2 sob 26 lis 2011 13:10:06Last edited by smes; 2011-11-26, 13:15.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
s...s (881) 20,01 zł 2 sob 26 lis 2011 23:57:06Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziTakie są zasady.
Comment
-
-
Nie napisałeś nic odkrywczego !!! ... kwestia tylko tego, czy zgadzamy się akceptować takie "zasady" i na taką wymianę opinii liczyłem biorąc udział w tym wątku ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że zasady są takie jakie sobie ustali sprzedający
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że zasady są takie jakie sobie ustali sprzedającyZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Etykiety HiS z rozlewni w Skolem
Zakładając posta zaprosiłem zainteresowanych na PW. Kto napisał na PW otrzymał odpowiedz na swoje pytania, zasady licytacji oraz otrzymuje na bierząco informacje o przebiegu licytacji (jedną z tych osób jest seba_gliwice).
Zainteresowanych zapraszam na PW i do licytacji.
Comment
-
-
Jak się skończyła licytacja w tej śmiesznej aukcji?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziJak się skończyła licytacja w tej śmiesznej aukcji?
Comment
-
Comment