Mam 4 sztuki takich ot przedwojennych nakładek ołowianych i postanawiam się ich pozbyć. Cena za Cieszyn to 20 zł a Żywiec 15/sztuka. Więcej sztuk nie posiadam. Nakładki są oryginalne (piszę o tym bo spotkałem się z pytaniem czy to czasem nie podróba)
Przedwojenne ołowiane nakładki browar Cieszyn i Żywiec
Collapse
X
-
Przedwojenne ołowiane nakładki browar Cieszyn i Żywiec
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
Comment
-
Dominik Ty to akurat mój rękaw przeczepałeśZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Jeden, a drugiego nie. Więc jestem ciekaw co tam jeszcze kryjesz. A co do osłonek cynowych o które pyta Promil03 to ja mam 2 żywieckie prawie identyczne ale różniące się niewiele szczegółami i grubością blachy. Ta od Ciebie jest cieniuteńka natomiast 2 którą kupiłem w bielsku jest grubsza, całość jest odrobinę grubsza w tłoczeniu.
Comment
-
Temat nieaktualny.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
Related Topics
Collapse
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:48 -
-
Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :
XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
- czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
- jeśli tak to gdzie?
...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Ekstrakt 12.5*, alko 5.4%
Chmiele: Chinook, Citra, Falconer's Flight, Centennial, Amarillo
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka (częściowo puchata).
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i coś ziołowego....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-30, 16:03 -
-
Na stronie się pojawiło: https://strona.zywiec.com.pl/produkty/zywiec-ciemne/
Tymczasem, rzeczywiście jest w sprzedaży nalewakowej, 03 za 10zł, 0,5 za 12zł. Wrażenia? Ładna czapa piany, lekkie nuty okołoporterowe-w końcu zasyp bardzo podobny, przewija się trochę karmelu, piwo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment