Jak w temacie, interesują mnie wszystkie, prócz pierwszej, jaka się ukazała(id: 45192). Najechętniej bym na coś wymienił(patrz - oferowane), ewentualnie odkupię za rozsądną kwotę.
Poszukuję podstawek Warzelni Bydgoszcz.
Collapse
X
-
Poszukuję podstawek Warzelni Bydgoszcz.
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Tagi: brak -
Odświeżam temat, do zbioru doszła kolejna sztuka - id 45415. Jeśli ktoś ma pozostałe i chęć do wymiany to zapraszam!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Related Topics
Collapse
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-02-19, 18:40 -
-
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji....
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2023-09-14, 19:28 -
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment