Kolega Krzysiu ma rację do do zasad panujących na forum. Gdzie duże litery na początkach zdań, gdzie polskie znaki typu "ł", "ż" itd.?? I co z tego że jesteś ścisłowcem?? Ja mam wykształcenie wyższe techniczne ale nie zwalnia mnie to z używania poprawnej polszczyzny. Trochę szacunku do naszego ojczystego języka. Dzieci neo używają takiego języka bez dużych liter, bez polskich znaków, a jak się zdenerwują piszą Caps Lock-iem.
podstawki otrzesiny bydgoskie 2011 + specjal na rewersie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczl Wyświetlenie odpowiedzia gdybys jeszcze bardziej logicznie pomyslal to wystawiam tu oferty taniej niz byly z mojej strony na llegro, bo jak piszesz tu nie ma oplaty wiec moge uciac cene o te koszty!!! troche logiki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczl Wyświetlenie odpowiedzigdybys byl tak bystry zauwazylbys ze sam wczesniej o to pprosilem, a nigdzie nie zauwazylem by nie mozna na sprzedam-wymienie n wstawiac ofert nie wazne czy jednej czy dziesiec
a gdybys jeszcze bardziej logicznie pomyslal to wystawiam tu oferty taniej niz byly z mojej strony na llegro, bo jak piszesz tu nie ma oplaty wiec moge uciac cene o te koszty!!! troche logiki
co do mojej polszczyzny nie raz za nia przepraszalem i na tym forum to czynie
BARDZO KAZDE PRZEPRASZAM ALE MAM Z POLSZCZYZNA PROBLEMY OD URODZENIA BO JESTEM SCISLAKIEM!!!! Przepraszam ze taki sie urodzilem
pozdrawiam Michal
Comment
-
-
Dziwne że wszystkie podstawki z giełd w Człuchowie, z festiwalu i ta są bardzo podobne jakościowo i graficznie. Ciekawe czy robione w tej samej drukarni? Jeszcze ten dopisek seria limitowana-identyczny jak na tamtych. Mam wrazenie że to podstawki robione przez Człuchowian na zarobek. Jeśli jestem w błędzie sorry. Jutro giełda w Elblagu. Jest możliwośc by rozpytać kolekcjonerów z Elbląga czy ktoś ma te podstawki z browaru.Ostatnia zmiana dokonana przez cororo; 2011-12-09, 21:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szu Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam ale co znaczy JESTEM SCISLAKIEM ?SCISLAK to to samo co handlarz ?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
I tu utne spekulacje, a z reszta nie bo widze ze jaja sobie ze mnie robicie...
zapraszam np na http://www.samorzad.ukw.edu.pl/forum/portal.php
np google i kto to jest Gegat itd...(firme znalalem nie podam mam do w du*** )
Jestescie koledzy naprawde ... i tu tez bez komentarza z mojej strony( pewne osoby mnie ostrzegaly przed takimi atakami, ale widze, ze dalej musze sie wiele nauczyc sam np sluchac starszych ) Nic to piszcie dalej a jak ktos ma jeszcze jakies spekulacje na mysli niech wali dalej mam w to w*je*a**...
Zazdrosc widze jest silniejsza...
Sor ART, ale chyba nie po takie ciekawe wrzuty zalozyles ta strone... sam tworzylem strony i fora wiec przyjmij moje kondolencje
I dziwicie sie, ze ludzie nie chca z browaru kozystac?? Ja po tych dwoch dniach sie nie dziwie, ale mam to w dup**, takie zachowania "doroslych" ludzi => po prostu smutek
co do browaru to sam oddzial w bydzi odbiera je ponad dwa tygodnie od organizatorow czy nawet dluzej ( tak juz na marginesie )...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczl Wyświetlenie odpowiedziSor ART, ale chyba nie po takie ciekawe wrzuty zalozyles ta strone... sam tworzylem strony i fora wiec przyjmij moje kondolencje ..Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
To jakieś dziecko neo. Jeśli z taką polszczyzną jest na studiach, to współczuję przyszłym pokoleniom. Ale co się dziwić, w końcu jest to Uniwersytet Kazimierza Wielkiego. W nieodległym Toruniu krąży taka anegdota, że Kazimierz Wielki został patronem tej uczelni w Bydgoszczy, bo był analfabetą. Do tej pory myślałem, że to zwykła, lokalna złośliwość, ot taka wojenka między dwoma miastami. Ale teraz widzę, że jednak to nie był żart.
Comment
-
-
A gdzie tą zgodę browaru można obejrzeć,
Comment
-
Comment