Wymienię trzy Polskie pokale,Starą szklankę z Meksyku i Egiptu,oraz Bawarski litrowy kufel, za inne szkło o podobnych walorach artystycznych.
Wymiana szkła.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wymienię szkło PW ze zdjęć na inne piwne szkło PW z terenu obecnej Polski, Ukrainy, Białorusi, Litwy, Łotwy, Czech i Słowacji.
Oferty na priv. Możliwa wymiana na giełdzie w Tychach....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę...
małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
-
-
Witam,czy ktoś chce wymienić podstawki pod piwo na etykiety stare PRL i nowsze lub na inne podstawki?proszę pisać podeślę zdjęcia na maila.
-
2021-09-16, 21:19 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment