kupimy lub przyjmiemy kapsle piwne i napojów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • expol1
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.08
    • 62

kupimy lub przyjmiemy kapsle piwne i napojów

Kupimy lub przyjmiemy kapsle od piwa z następujących krajów :

AMERYKA POŁUDNIOWA.
    Wenezuela, Gujana, Gujana Francuska ,Surinam , Dominikana, Belize, Honduras, Nikaragua, Gwatemala,Kostaryka, Boliwia , Chile i Faklandy.

AZJA:
    Kazachstan, Turkmenistan, Kirgistan, Tadżykistan, Irak, Afganistan,Nepal, Bhutan,Bangladesz, Myanmar, Kuwejt, Bahrain, Syria, Jordania, Jemen, Oman, Katar,Korea PN, Brunei, Papua - Nowa Gwinea, Malediwy.

EUROPA:
    Malta, Cypr,Macedonia, Albania, Bośnia i Hercegowina, Mołdawia.

AUSTRALIA I OCEANIA:
    Wy Salomona, Palau, Mikronezja,Wy Marshalla, Kiribatti, Samoa, Tonga, Fidżi,Mariany Pn., Polinezja Fr.

AFRYKA:
    Maroko, Sahara zach, Mauretania, Mali, Algeria, Libia, Niger, Czad, Sudan, Burkina Faso, Sierra Leone, Liberia, Benin, RŚA, Uganda, Somalia, Dem. Rep Konga, Gwinea Równik, Gabon, Kongo, Angola, Tanzania,, Burundi, Malawi, Madagaskar, Zimbabwe, Suazi, Lesotho, Komory, Mauritius, Wy Tomasza i Ksiazęca.

Jeśi posiadasz kapsle z którys z tych krajów proszę o oferte:
    expol1@op.pl
  • expol1
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.08
    • 62

odp

Witam serdecznie.
    Wszystko zależy od stanu kapsla i kraju pochodzenia,
    Czekam na liste i fotki.
    Pozdrawiam
    P.S Pokrywam koszty wysyłki.

Comment

• fakaj
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.02
      • 19

Ja mogę mieć kilka kapsli zupełnie za darmo. Ostatnio piłem piwa Gunther Brau, Staryj Melnik, Baltika draft niefiltrowane, więc jak chcesz to PW. Może jeszcze je mam. Wszystkie trzy dedykowane. Sprzedawać nie będę, bo i nie zamierzam, za to byłbym wdzięczny za jakiś pokal do pszeniczniaków, gdyż mi się stłukł. Napisz mi także, czy z Polskich piw kapsli nie chcesz - Prześlę, jeżeli jesteś zainteresowany tym, co będę miał. Najwyżej będziesz wyrzucał. Jbc - kontaktuj się na pw.

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23984

Przeczytaj pierwszy post dokładniej
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• fosgen
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.02
          • 1

Kapsle z browaru Gdańsk/Hevelius

Chętnie przyjmę, a zrewanżuję się kapslami z Polski i świata, sprzed kilku lat i współczesnymi, fosgen@poczta.fm

Comment

• fakaj
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2012.02
            • 19

Nie muszę czytać pierwszego postu, gdyż wiem czego autor poszukuje. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, by podesłać kapsle, które obecnie posiadam, bo przecież autor w razie czego albo je zachowa, albo komuś przekaże.

Comment

• expol1
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2011.08
              • 62

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fakaj Wyświetlenie odpowiedzi
              Ja mogę mieć kilka kapsli zupełnie za darmo. Ostatnio piłem piwa Gunther Brau, Staryj Melnik, Baltika draft niefiltrowane, więc jak chcesz to PW. Może jeszcze je mam. Wszystkie trzy dedykowane. Sprzedawać nie będę, bo i nie zamierzam, za to byłbym wdzięczny za jakiś pokal do pszeniczniaków, gdyż mi się stłukł. Napisz mi także, czy z Polskich piw kapsli nie chcesz - Prześlę, jeżeli jesteś zainteresowany tym, co będę miał. Najwyżej będziesz wyrzucał. Jbc - kontaktuj się na pw.
              Hej. Dziekujemy za odpowiedź, posiadamy te kapsle które opisałeś więc moze komuś innemu się przydadzą? W swojej kolekcji posiadamy kilkanaście klaserów kapsli z róznych krajów swiata ( 2894szt). W związku z zajmowaniem ogromu miejsca przez klasery musimy ograniczyć się do Krajów wymienionych powyżej. Jeszcze raz dziekujemy i pozdrawiamy

Comment

• expol1
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2011.08
                • 62

Temat nadal aktualny z kapslami.

Comment

• expol1
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2011.08
                  • 62

Nadal poszukujemy kapsli od piwa

Temat aktualny, nadal poszukujemy tych kapsli z tych krajów.

Comment

Przetwarzanie...
                  X