Witam! Mam na wymianę lub sprzedaż kapsle polskie,zagraniczne,szkło,etykiety i takie dwa drobiazgi.Poszukuję kapsli polskich.Pełną ofertę wyślę zainteresowanym na "emila".
Wymienię lub sprzedam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam. Trochę etykiet po kożlakach/bockach, stan bardzo dobry. Może komuś się przydadzą do kolekcji. Chętnie wymienię na szkło Dojlidy lub ewentualnie sprzedam ( wtedy proszę składać propozycje). Przy okazji szukam szkła z Dojlid. Priv jeśli ma ktoś coś na sprzedaż....
-
2019-09-10, 10:39 -
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Sprzedam otwieracz nieniszczący kapsli. Cena 20 zł plus koszty wysyłki.
506298897 - Łukasz...-
-
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment