Interesują mnie poważne oferty kufli z piwa. Nie szukam jakichś konkretów, a głównie takiego, który mi przypasuje. Istotne dla mnie są pokale do Weizena lub po prostu tradycyjny kufel o średnicy ok 7-8 centymetrów.
Kupię kufelek z piwa
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia." -
No fakaj, nie powiem, dałeś czadu Mam tylko nadzieję że jesteś pełnoletni.Last edited by ART; 2012-02-09, 10:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Niedrogo, tylko ręka marznie od trzymania za ucho.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
A ucha to nawet nie próbowałem sobie wyobrazić. Dla mnie może być w formie wiadra.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Jeżeli do piwa to najlepiej udac się na jakąs giełdę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Albo na Allegro.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Ja natomiast podtrzymuje zainteresowanie wiadrem z piwa. Przed końcem zimy.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Co do Ciebie też miewam wątpliwości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Najlepiej jakiś pokal do weizena. Kasę? No cóż. Przede wszystkim nie jestem "kolekcjonerem". Chcę mieć z czego pić weizena i to wszystko :-) potrzebna więc długa szklanka na dole wąska, a wyżej trochę szersza. Nie mam specjalnych wymogów. Za szklankę mogę dać z przesyłką do 25 złotych, gdyż aukcje na Allegro do tej puli sięgają.Comment
Comment