80% tych przedwojennych reklam tyskiego browaru książęcego jest w Tyskim muzeum, są tam też takie których tutaj nie było, wystarczy pojechać i zobaczyć
Przedwojenne szyldy Browarów Tyskich
Collapse
X
-
-
Przecież nie prześcigam się z browarem kto ma więcej szyldów więc co to ma do rzeczy.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
-
Chyba poniżej no a ten post wogóle to był pisany we wrześniu więc myślałem że to dygresja do mojego dzisiejszego postu.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
-
Odświeżam temat.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
Witam,
Kupię powojenne etykiety browarów Gdańsk, Elbląg, Braniewo, Starogard...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-16, 20:51 -
-
Witam,
Jak w tytule poszukuję przedwojennych Polskich etykiet, uzupełnienie tych których nie mam.
Chętnie całe kolekcje w dobrej cenie.
Proszę o kontakt PW.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-09-30, 16:21 -
-
No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?
Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...-
Channel: Historia
-
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment