Wymienię na przedwojenne kufle, szklanki itp z browarów Tyskich.
Przedwojenne szyldy Browarów Tyskich
Collapse
X
-
Przedwojenne szyldy Browarów Tyskich
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
-
-
-
Ja już nie mogę, bo ile trzeba tłumaczyć, żeby ktokolwiek i cokolwiek zrozumiał.
Tego typu rzeczy dodaje się w kolekcjonerstwie, a w postach jedynie linki do nichGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Rozumiem twoje rozgoryczenie. Niektóre eksponaty były już dodane przez innych w dziale kolekcjonerstwo. Ja oferuję moje prywatne zbiory do wymiany w dziale Giełda. Nie mam zamiaru opisywać każdej rysy, korozji czy innego uszkodzenia elementu czyli wszystkiego co różni się od wzoru dodanego przez innych. Moje zdjęcia nie są objęte żadnymi prawami autorskimi. Dla zainteresowanych: proszę powielać i dodawać do działu kolekcjonerstwo.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Kontakt mailowy xolay@o2.pl
lub gg 6387858Last edited by smes; 2012-03-11, 19:40.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
-
Ten szyld również oferuję do wymiany
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Piękne szyldy, zwłaszcza ten ostatni. Nie wnikam w sprawę ale gdybym był kimś zarządzającym w takim muzeum zwłaszcza którego fundatorem jest gigantyczny koncern, skupowałbym takie pamiątki bez namysłu. No chyba że ceny były by nieadekwatne nawet do wolnorynkowych w porównaniu do innych podobnych walorów kolekcjonerskich.
Nie wiem jak wygląda to w Muzeum Tyskim bo do tej pory nawet jeszcze niestety go nie odwiedziałem.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Trochę offtop robisz tym pytaniem ale tak ogólnie to od kwot dwucyfrowych (masowe i w tragicznym stanie) do czterocyfrowych za najlepsze. Póki co nie słyszałem o cenach spoza tych "widełek". Ewentualnej dyskusji o tym nie prowadźmy jednak w poście Smesa.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Comment