sprzedam całą kolekcję - serce boli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bylykolekcjoner
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 1

sprzedam całą kolekcję - serce boli

Witam , z wielkim bólem serducha muszę się pozbyć mojej kolekcji którą posiadam. Są to kufle min z Octoberfest 1L , szklanki , pokale - Używane w sumie około 150 szt Pl i zagranica ( tutaj pozbędę się tego wszystkiego na raz , niektóre naprawdę rarytasy - najlepiej odbiór osobisty w okolicach Wrocławia ) . z nowych rzeczy , nieużywanych - mam okolo 50 szt pokali Piast- a z nadrukiem mostu Grunwaldzkiego , Ratusza . Okolo 40 szklanek piast PIŁKA , karton szklanek Karmi na nóżce , żywiec na nóżce 0,33 , Szklo Okocimia z Orłem , Kaseton Carlsberga Dlugość 120 cm (około) , Kilkadziesiąt różnego rodzaju Czapek ( z daszkiem , zimowe , z pianki okazjonalne ) , kilkanaście nowych koszulek , polówek ( Okocim , chyba 10,5 widziałem , Volt , kasztelan , żywiec , piast) . smycze . Jeśli kogoś coś zainteresuje piszcie na maila.
    ar.wa@poczta.fm
  • beerek62
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2010.04
    • 1051

Może jakies fotki ?
    Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
    Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
      dadek
      Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
      2024-10-17, 00:22
    • kronos1194
      Butelki (około 200szt.)
      kronos1194
      Dzień dobry wszystkim.
      Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
      2024-04-01, 17:49
    • dadek
      Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
      dadek
      Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
      2024-09-16, 23:54
    • ART
      Około-świąteczny rozkład jazdy 2023
      ART
      - Ostatnie wysyłki w 2023 r. wychodzą od nas 21. grudnia

- 22.12 - 01.01 - nieczynne

- Od 2. stycznia 2024 - działamy normalnie​
      2023-12-18, 19:53
    • dadek
      Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
      dadek
      Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
      2022-04-08, 01:05
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...