Pytania lub propozycje cenowe składać na czaczor@op.pl. Całość bez uszczerbków,wytarć i innych uszkodzeń.Wersje kolekcjonerskie,stały jako expozycja.Pozdrawiam
Trochę szkła na sprzedaż
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam. Trochę etykiet po kożlakach/bockach, stan bardzo dobry. Może komuś się przydadzą do kolekcji. Chętnie wymienię na szkło Dojlidy lub ewentualnie sprzedam ( wtedy proszę składać propozycje). Przy okazji szukam szkła z Dojlid. Priv jeśli ma ktoś coś na sprzedaż....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-09-10, 10:39 -
-
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
-
Channel: Czechy
-
-
Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę...
małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-03-04, 00:22 -
- Loading...
- Koniec listy.