Panowie prośba o szybką pomoc ile warta jest ta podstawk ile mogę za nią zaoferować żeby nie przepłacić dzięki za szybką pomoc
kipke breslau zielona prośba
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Popatrz w archiwum allegro w zakończonych aukcjach, popatrz czy ta podstawka jest na browarbizie. Jeśli jest to jakie jest napięcie na nią tzn ilość poszukujących, jeśli jesteś potencjalnym kupcem pomyśl też - a może przedewszystkim - ile realnie możesz za nią dać. Wiadomo że np 100 pln dla jednego jest warte mniej, dla drugiego - więcej. Mało komu chce się bawić w wycenę a później ewentualnie narazić się którejś ze stron kupujący/sprzedający iż coś wycenił za drogo lub za tanio.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski:
Bürgerliches Brauhaus Breslau Aktiengesellschaft.
128 stron, twarda okładka, język niemiecki, nakład 100 egzemplarzy, cena 20 euro.
Autor Hans-Joachim...1 Photo2024-08-18, 20:14 -
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 17:09 -
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
-
-
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment