Poszukuję szkieł z Browaru w Zamościu. Forumowiczów mających mozliwość (i chęć ) zakupu dla mnie szkła w Browarze, którzy będą na giełdzie w Tychach lub Żywcu proszę o kontakt na PW.
Ponawiam moją prośbę - może ktoś z zamojskich stron wybiera się na Festiwal Birofilia w Żywcu i przed wyjazdem zakupiłby dla mnie szkło w browarze? Będę wdzięczny
Mimo iż nie odpowiem na Twoją prośbę, to może info przyda się innym. Odwiedziłem niedawno Browar Zamość, ale szkła stamtąd nie przywiozłem, bo zdeczko się cenią - za szklankę do pszenicy lub kufelek 0.5l - cena 20 zł. I zasady jak w sklepie, bo uprzejma rozmowa oraz wręczenie zawczasu godziwego napiwku nic w kwestii "pozyskania" szkła nie zmieniły - cena jest cena, albo źle trafiłem.
M.
Ostatnia zmiana dokonana przez beaviso; 2012-09-17, 16:48.
Potwierdzam!!! ... Cena 20 pln za szkło firmowe w naszych minibrowarach to absolutny standard i norma ... Kilka z nich już zwiedziłem i uważam, że to rozsządna cena ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice
Potwierdzam!!! ... Cena 20 pln za szkło firmowe w naszych minibrowarach to absolutny standard i norma ... Kilka z nich już zwiedziłem i uważam, że to rozsządna cena ...
Dla kolekcjonera może i tak, ale dla osoby, która chciałaby mieć taką 'pamiątkę' to jest horrendalna cena. To, że takie ceny są normą, nie oznacza, że zjawisko sprzedaży po takiej cenie jest normalne.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
Poszukuję szkieł z Browaru w Zamościu. Forumowiczów mających mozliwość (i chęć ) zakupu dla mnie szkła w Browarze, którzy będą na giełdzie w Tychach lub Żywcu proszę o kontakt na PW.
W związku ze zbliżającym się styczniowym terminem giełdy w Warszawie ponawiam temat. Zamość dalej aktualny. Oczywiście zwracam wszystkie koszty.
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
Cześć,
jak w temacie, chciałbym kupić kolekcję Freli (https://www.frela.pl/), która nie jest obecnie do dostania bez rynku wtórnego. Mogą być pojedyncze pokale, więc jeśli komuś się Frele kurzą...
Witam serdecznie, czy ktoś z Was wie, czy tyskie lub książęce wypuściło nowe szkło?
Ostatnio w wesołym miasteczku widziałem gości, którzy pili piwko ze szkła "Tyskie, przejdźmy na Ty...".
pozdrawiam
Comment