Poszukuję szkieł z Browaru w Zamościu. Forumowiczów mających mozliwość (i chęć ) zakupu dla mnie szkła w Browarze, którzy będą na giełdzie w Tychach lub Żywcu proszę o kontakt na PW.
Szkło z Browaru w Zamościu
Collapse
X
-
Szkło z Browaru w Zamościu
Tagi: brak
-
-
Ponawiam moją prośbę - może ktoś z zamojskich stron wybiera się na Festiwal Birofilia w Żywcu i przed wyjazdem zakupiłby dla mnie szkło w browarze? Będę wdzięczny
-
-
Ponawiam temat (przed giełdą w Tychach). Gdyby ktoś mógł wyświadczyć taka przysługę, proszę o kontakt na PW lub emila.
Comment
-
-
Mimo iż nie odpowiem na Twoją prośbę, to może info przyda się innym. Odwiedziłem niedawno Browar Zamość, ale szkła stamtąd nie przywiozłem, bo zdeczko się cenią - za szklankę do pszenicy lub kufelek 0.5l - cena 20 zł. I zasady jak w sklepie, bo uprzejma rozmowa oraz wręczenie zawczasu godziwego napiwku nic w kwestii "pozyskania" szkła nie zmieniły - cena jest cena, albo źle trafiłem.
M.Ostatnia zmiana dokonana przez beaviso; 2012-09-17, 16:48.
Comment
-
-
Większość browarów restauracyjnych sprzedaje szkło po 15-20 zł. Często powtarzają się również wzory - np kufelki 0,4.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam!!! ... Cena 20 pln za szkło firmowe w naszych minibrowarach to absolutny standard i norma ... Kilka z nich już zwiedziłem i uważam, że to rozsządna cena ...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Gadamy, gadamy, wszyscy mamy rację, ale... ja dalej nie mam szkła z Zamościa i nie widzę chętnych, którzy mogliby dla mnie je kupić
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marecki12 Wyświetlenie odpowiedzi
A ponadtoUps! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony httpNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Przypominając temat rozszerzam prośbę o szkło z Szflar (Zadyma) i Szczyrzyca. Mogę w zamian zakupić dla zainteresowanych szkło w Czenstochovii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziPoszukuję szkieł z Browaru w Zamościu. Forumowiczów mających mozliwość (i chęć ) zakupu dla mnie szkła w Browarze, którzy będą na giełdzie w Tychach lub Żywcu proszę o kontakt na PW.
Comment
-
Comment