Witam. Interesują mnie dwa pierwsze z lewej z serii Żywiec-retro, ten z budynkiem browaru i drugi z samochodem dostawczym. Trzeci z nich posiadam.
Mam na wymianę ok. 20 szklanek i pokali. Czekam na propozycję.
Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Mam do sprzedania dwa kufle ceramiczne malowane z wiekiem ocynkowanym rzeźbionym z firmy rastal z 1976roku.Pochodzą z bawarii.Jakby ktoś był zainteresowany to podaje tel.729109037
Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
Comment