Witam Wszystkich serdecznie.
Na wstępie napiszę, że jestem nowy a z browarem mam wspólnego tyle iż kocham jego konsumpcję. Wczoraj podczas sprzątania znalazłem wiele szklanek z polskich browarów, szklanki są nieużywane i raczej z przed ~30 lat o różnej pojemności.
I tu moja oferta, chce sprzedać je wszystkie jest ich około 50 niektóre się powtarzają inne nie. Podkreślam, że nie znam się na ich wartości i liczę na uczciwość handlową kolekcjonerów i miłośników browarnictwa dlatego proponuję aby każdy zainteresowany wpisał cenę jaką mógłby zaoferować za owe "perełki" (mam takową nadzieję, że tym one są)
Wśród nich znajdują się;
- Balitic beer piwo szczecińskie
- Browar Poznań
- Browar Braniewo
- Żywiec
- Browar Łańcut
- Zakłady Piwowarskie Lwówek Śląski
- Kin3si
- Browar Białostocki
- Browary Lubuskie
- Żywiec 1856 (rocznica 120 lat)
- Browar Leżajsk
- Elbląg Special Export Beer
- Browar Białostocki
- Zakłady Piwowarskie w Wrocławiu
- Chmielany Krasnystaw
- Browar Okocim z 1975
- Żywiec Krakus
- Stare Pepsi
Album: http://www.fotosik.pl/u/tatramocna192/albumy
Oraz reszta.
Na życzenie wyślę całą paczkę zdjęć na jakiś hosting.
Kontakt: 530379146 Radek
Na wstępie napiszę, że jestem nowy a z browarem mam wspólnego tyle iż kocham jego konsumpcję. Wczoraj podczas sprzątania znalazłem wiele szklanek z polskich browarów, szklanki są nieużywane i raczej z przed ~30 lat o różnej pojemności.
I tu moja oferta, chce sprzedać je wszystkie jest ich około 50 niektóre się powtarzają inne nie. Podkreślam, że nie znam się na ich wartości i liczę na uczciwość handlową kolekcjonerów i miłośników browarnictwa dlatego proponuję aby każdy zainteresowany wpisał cenę jaką mógłby zaoferować za owe "perełki" (mam takową nadzieję, że tym one są)
Wśród nich znajdują się;
- Balitic beer piwo szczecińskie
- Browar Poznań
- Browar Braniewo
- Żywiec
- Browar Łańcut
- Zakłady Piwowarskie Lwówek Śląski
- Kin3si
- Browar Białostocki
- Browary Lubuskie
- Żywiec 1856 (rocznica 120 lat)
- Browar Leżajsk
- Elbląg Special Export Beer
- Browar Białostocki
- Zakłady Piwowarskie w Wrocławiu
- Chmielany Krasnystaw
- Browar Okocim z 1975
- Żywiec Krakus
- Stare Pepsi
Album: http://www.fotosik.pl/u/tatramocna192/albumy
Oraz reszta.
Na życzenie wyślę całą paczkę zdjęć na jakiś hosting.
Kontakt: 530379146 Radek
Comment