Haase

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jurchod
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.03
    • 8

Haase

Sprzedam etykietkę z browaru Haase (zdjęcie w załączeniu). Oczekuję na oferty cenowe. Pozdrawiam. Jurek
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 00:15
  • Stolp
    Browar Klasztorny w Kartuzach
    Stolp
    Trafiłem na kilka reklam browaru w Kartuzach, ale na wszystkich występuje on jako przedstawiciel innych browaru. Czy wiadomo coś więcej na temat jego samodzielnej działalności i asortymentu produkcji. W załączeniu reklama oraz pocztówka i zdjęcie z serwisu fotopolska...
    2023-05-26, 22:55
  • bastion
    Ukraina, Valea Kuzmina, Dżerelna 1, Bukowinska Browarnia Tuko.
    bastion
    Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
    Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
    Kilkanaście kilometrów...
    2021-04-21, 21:23
  • bastion
    Ukraina, Równe, Kopernika 9, Pivna Restoracja Kant.
    bastion
    Browar restauracyjny działający na terenie browaru przemysłowego, to niezbyt częste rozwiązanie, a już na Ukrainie dosyć unikalne.
    Nie znając dokładnie tematu, sądziłem że to może jakaś zmyłka, że może warzone piwo jest w przemysłowym, a tylko nadaje się mu etykietkę piwa...
    2020-05-01, 21:51
  • wil
    Wymienię podstawki na etykiety
    wil
    Mam trochę podstawek, które chętnie wymienię na taką samą ilość polskich etykiet z okresu po 2000 roku. W zestawie jest 26 podstawek polskich i 41 zagranicznych. Podstawki polskie i obce mogą być od siebie oddzielone.
    W załączeniu 2 fotki....
    2020-01-06, 21:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...