Sprzedam etykietkę z browaru Haase (zdjęcie w załączeniu). Oczekuję na oferty cenowe. Pozdrawiam. Jurek
Haase
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Trafiłem na kilka reklam browaru w Kartuzach, ale na wszystkich występuje on jako przedstawiciel innych browaru. Czy wiadomo coś więcej na temat jego samodzielnej działalności i asortymentu produkcji. W załączeniu reklama oraz pocztówka i zdjęcie z serwisu fotopolska...
-
Channel: Historia
-
-
Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
Kilkanaście kilometrów...1 Photo-
Channel: Ukraina
2021-04-21, 21:23 -
-
Browar restauracyjny działający na terenie browaru przemysłowego, to niezbyt częste rozwiązanie, a już na Ukrainie dosyć unikalne.
Nie znając dokładnie tematu, sądziłem że to może jakaś zmyłka, że może warzone piwo jest w przemysłowym, a tylko nadaje się mu etykietkę piwa...-
Channel: Ukraina
2020-05-01, 21:51 -
-
Mam trochę podstawek, które chętnie wymienię na taką samą ilość polskich etykiet z okresu po 2000 roku. W zestawie jest 26 podstawek polskich i 41 zagranicznych. Podstawki polskie i obce mogą być od siebie oddzielone.
W załączeniu 2 fotki....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-01-06, 21:54 -
- Loading...
- Koniec listy.