Prosiłbym jeśli można o zidentyfikowanie tych wafli
Identyfikacja podstawek
Collapse
X
-
Podstawka z zegarem to bardzo znany, jeden z najstarszych brewpubow na świecie czyli praski U Fleku.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Smok to Brauerei zum Felsenkeller Pirna z byłego DDR zamknięty w 1978 roku a pozostałe dwie są knajpiane.
Comment
-
-
Pierwsza podstawka to browar Feldschlosschen z Drezna. A jeśli chodzi o drugą to nie wierzę że mając Google i na podstawce napis "Imported Mexican Beer" można zadawać jakieś pytania.
Comment
-
-
Max zarejestruj się na stronie http://www.bierdeckelsammler.net. To, nie tylko według mnie, jedna z najlepszych baz danych o podkładkach. Dzięki niej uzyskasz dostęp do prawie 200 tys. wzorów i kontakty do innych kolekcjonerów z całego świata.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Comment
-
-
Kolejne podkładki do identyfikacji Pierwsza wiem że pochodzi z Niemiec ale nie mogę znaleźć z jakiego browaru a druga prawdopodobnie też jest z Niemiec ale też nie mogę znaleźć z jakiego browaru pochodzi.
Comment
-
-
-
Last edited by Max133; 2012-11-16, 19:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Max133 Wyświetlenie odpowiedzi
Browar A Tribbiera i jego adres: RN 198, lieu-dit Casamozza - Brasserie Pascale Pao
Prunelli-Di-Fiumorbo, France 20243
Po wpisaniu tam w wyszukiwarce la tournee wskazało mi na browar AMB - Maître Brasseur z adresem: 4528 Louis-B. Mayer
Laval, Quebec, Canada H7P 6E4Last edited by Ahumba; 2012-11-16, 20:01.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment