W załączeniu zdjęcie puszki, piwo prawdopodobnie nazywa się Bond Strong, nie jestem pewien pierwszej litery, ale wygląda na B. Prawdopodobnie produkowane jest w browarze Połczyn. Czy ktoś mógłby potwierdzić te informacje (nazwa, browar)? Interesuje mnie też gdzie to piwo można kupić, czy jest dostępne w Polsce, czy może robione jest na eksport (gdzie?).
piwo z Połczyna?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-06, 14:16 -
-
Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment