Kapsel. Etykieta.
Collapse
X
-
Kapsel z Rakszawy.Do identyfikacji kapsli polskich polecam Tobie www.kapsle.net.plLast edited by Dariobeer; 2013-01-14, 18:21.
-
-
etykieta z Singapuru
Comment
-
-
2. Brasserie Saint-Omer (Francja)Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
5 pochodzi z jakiejś badziewnej serii reklamowej ze słowem piwo pisanym w różnych językach i flagami odpowiadających im krajom. Nie wiem czy nie ma jej w katalogu polskich kapsli Paveuka.
Super Malt to nie jest przypadkiem jakiś karaibski kraik np Antigua ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi5 pochodzi z jakiejś badziewnej serii reklamowej ze słowem piwo pisanym w różnych językach i flagami odpowiadających im krajom. Nie wiem czy nie ma jej w katalogu polskich kapsli Paveuka.
Comment
-
Comment