Kapsel. Etykieta.
Collapse
X
-
Kapsel z Rakszawy.Do identyfikacji kapsli polskich polecam Tobie www.kapsle.net.plOstatnia zmiana dokonana przez Dariobeer; 2013-01-14, 18:21. -
etykieta z SingapuruComment
-
2. Brasserie Saint-Omer (Francja)Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
5 pochodzi z jakiejś badziewnej serii reklamowej ze słowem piwo pisanym w różnych językach i flagami odpowiadających im krajom. Nie wiem czy nie ma jej w katalogu polskich kapsli Paveuka.
Super Malt to nie jest przypadkiem jakiś karaibski kraik np Antigua ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
Propozycje na maila
badejzakot@gmail.com...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:45 -
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Piwo uwarzone na podstawie zwycięskiej receptury Pawła Wróbla w kategorii ... Session Black IPA w I Wielkopolskim Konkursie Piw Domowych.
ekstr, 12,5 alk. 5,3.
Piana gęsta obfita, beżowa, długotrwała.
Gazu dużo. Może ciut za.
Barwa - czarne nieprzejrzyste....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
https://glubczyce.com.pl/nasze-marki/
Piwo Ciemne Premium
Piwo ciemne typu lager, pasteryzowane.
Ekstr. brak infromacji
Alk. 5,6% obj.
Aromat - nawet przyjemna lekka karmelowość dość dobrze współgra z charakterystyczną słodowścią piw...4 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-22, 21:31 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment