Wiem, że Licher to piwo ale do czego jest ten kielich?
Co to za kielich?
Collapse
X
-
do piwa Licher ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Pewien nie jestem dlatego dałem znak zapytania. To tylko moja hipoteza.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Gdyby kielich był też do jakiegoś innego piwa, miałby dodatkowy napis. Gdyby był do wszystkich, miałby napis "Alle Biere", a gdyby w ogóle nie był do piwa, miałby napis "Kein Bier". Szklanki do piw wszystkich i żadnych mają również wersję budżetową bez żadnego napisu.Comment
-
Mnie zdarza się wypić piwo w szklance Coca coli czy żonie colę w szklance do piwa. Dziwne piwa wypijam także w szkle do wina. Jeśli kształt pasuje do jakiegoś stylu piwa to nie przejmuje się napisami.
A tak na marginesie to całkiem piwne szkło.Comment
-
Jakiej właściwie odpowiedzi oczekujesz? Pokal stworzony dla browaru Licher, do ichniego pilsa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment