Etykiety - kontry lub krawatki?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pirackamuza
    polskie kontry i krawatki
    pirackamuza
    Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
    2021-01-28, 13:05
  • grym
    Poszukuję polskie kontry i krawatki
    grym
    Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
    2009-12-16, 15:11
  • e-prezes
    Osjann, Witbier
    e-prezes
    Być może będzie miało potem inną nazwę, ale tak jest na kranie.
    Jak na pierwszy raz to nie ma efektu wow, ale generalnie jest to odmienne piwo od tego co było dotychczas na kranach browaru. Kolendrę czuć zarówno w zapachu jak i w smaku. Do tego pszeniczne miękkie nuty zbożowe. Nic...
    2025-03-22, 17:47
  • darekd
    Du Bocq, Corsendonk Grand Hops Edition Anno 2023
    darekd
    Corsendonk warzył w swoim browarze do jego zamknięcia w 1953.
    Potem marka produkowana była w różnych browarach, a podobno od 2006 w Du Bocq (przynajmniej tak było ponad 10 lat temu).
    Nie chcą się przyznawać gdzie warzą. Wskazany adres na butelce i stronie https://www.corsendonk.com/
    ...
    2025-03-18, 00:18
  • Petitpierre
    Funky Fluid / Deluxe Ski Jump Game Over Telemark
    Petitpierre
    Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
    2025-03-10, 11:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...