A to masz problem
Na kilku jest napisane jaki browar, dla odszukanie innych wystarczy wpisać tekst z kapsla w wyszukiwarce, z kilku zdjąć sreberko......
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Jeżeli te kapsle są dla Ciebie "trudne w identyfikacji", aż strach pomyśleć jak wyglądają te, z którymi nie masz kłopotu. Pewnie maja napisy: TYSKIE, ŻYWIEC i OKOCIM
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Witam,
Jak niektórzy już wiedzą a inni jeszcze nie, zakupiłem dużą kolekcję która pochodzi z Rosji a sprowadził ją do kraju kolega guma.
Z racji że zbieram Polskę, Serie oraz Afrykę, znaczną część kolekcji postanowiłem odsprzedać.
Kapsle polskie oczywiście na sztuki: Zdjęcia...
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...
Comment