skąd ten kapsel

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • aspiwny
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.09
    • 43

skąd ten kapsel

proszę o podanie nazwy browaru,
    Dziękuje
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• badejza
    przypinka piwna do wymiany na kapsel
    badejza
    Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
    Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
    Propozycje na maila
    badejzakot@gmail.com...
    2024-02-03, 16:45
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 19:03
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • Serokomlak
    Islandia, Siglufjörður, Vetrarbraut 8-10, Segull 67 Brewery
    Serokomlak
    Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
    ...
    2024-10-06, 01:35
  • dadek
    Czechy, Jablonec nad Nisou, Slunečná 8, Pivovar O.Skar
    dadek
    Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
    2022-08-30, 21:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...