Witam, proszę o informację, czy przedstawione etykiety można zaliczyć do etykiet browaru Szczecin (ponieważ rozlewała to spółka browaru Vollard). Pozdrawiam!
Rozpoznanie etykiet
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Te etykiety zaliczamy do browaru Warka, jest znanych więcej etykiet rozlewni Vollard ze Szczecina :
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos. -
Odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz zbierać etykiety w zależności od:
- browaru produkującego;
- nie ważne gdzie uwarzono, TYLKO gdzie rozlano;
- gdzie etykieta była wydrukowana;
- inny wyróżnik.
Odpowiadając na to pytanie odpowiesz sobie na pytanie, czy możesz zaliczyć je do Szczecina.
Chyba wszyscy kolekcjonerzy zaliczają je do WarkiOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2013-08-07, 19:38.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
-
Witam,
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...4 Photos-
Channel: Identyfikacja
2021-09-30, 14:46 -
-
Zanim przejdę do konkretów krótkie wprowadzenie. Pytanie zadaję na prośbę znajomego (nie posiadającego dostępu do internetu), który ucząc się w kierunku specjalisty od reklamy ma do wykonania pracę semestralną nt. różnic projektowych opakowań spożywczych. Wybór dosyć przypadkowo padł...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.
W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.
Zaczynałem około 16:00.
Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment