W górnym rzędzie pierwszy to Perła Lublin, a ostatni jest niepiwny, chyba z niemieckiego alkopopa.
identyfikacja kapsli
Collapse
X
-
Trzeci w kolejności to jakiś angielski mix typu gorzałka z soczkiem. Już był wałkowany minimum raz w dziale ID. Zdecydowanie niepiwny.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roza500 Wyświetlenie odpowiedzidzięki - a drugi w górnym rzędzie?
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Trzeci w pierwszym rzędzie to angielski cydr Strongbow
A pierwszy kojarzy mi sie z Belgią lub Holandią. Mam gdzieś podkładkę z takim motywem.Last edited by genea; 2015-04-02, 17:14.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Dobrze ci się kojarzy - to Belgia, Brigand (VAN HONSEBROUCK). A pod nim jakiś drink (Smirnoff???) - na pewno nie piwo.
Ręka to woda mineralna z Gruzji - Borżomi.Last edited by Czapayew; 2015-04-02, 17:37."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziDobrze ci się kojarzy - to Belgia, Brigand (VAN HONSEBROUCK). A pod nim jakiś drink (Smirnoff???) - na pewno nie piwo.
Ręka to woda mineralna z Gruzji - Borżomi.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment