Posiadam taką reklamę (ostatnio na topie) jest to blacha stan jak na zdjęciu. Niestety ktoś ją potraktował palnikiem. Jednakże jak na XIX w farba trzyma się doskonale. Pytanie brzmi czy można mniej więcej określić rok - lata. Pozdrawiam serdecznie kolegów. https://picasaweb.google.com/1040937...eat=directlink
Prośba o dokładne wydatowanie o ile możliwe
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Tak!? ... a to ciekawe skąd ta butna pewność, nie poparta żadnymi argumentami!? ... Moja natomiast pewność wynika z widzy i doswiadczenai zdobytego przez ponad 10 lat spędzonych w archiwach wszelakich i wertowaniu np. starej prasy lokalnej ... rysunek dokładnie takiego samego wzóru szyldu widnieje (w wersji czrno-białej rzecz jasna) na masowo spotykanych reklamach prasowych z połowy lat 30. ... to tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie !!!Comment
-
Comment
-
Comment
-
-
Related Topics
Collapse
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
-
Z tyłu dawnego Hitu, Tesco (na Górczewskiej) jest spore nowe osiedle. Główną ulicą jest Pełczyńskiego. Przy tej ulicy znajduje się średniej wielkości pizzeria. Kilkanaście 2-osobowych stolików, które w razie potrzeby są zsuwane i kilka stołków barowych. Oprócz głównego "towaru",...3 Photos
-
Channel: Warszawa
-
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment