Też przypomina mi miedziany syfon do piwa. Podobny acz z drobnymi elementami i w o wiele lepszym stanie sygnowany przez łódzki browar Gustawa Keilicha był wystawiony raz albo i kilka razy na allegro. Nie pamiętam czy został sprzedany i jaka była cena ale chyba 3-cyfrowa. Na twojej fotce Kobieras wspomniane elementy wydają się być usunięte co widać w postaci zalutowanych dziur. Niestety nie zapisałem tego zdjęcia z aukcji na dysku a i w sieci teraz tak na pośpiesznie znaleść nie mogę.
W tak kiepskim stanie jak na owym foto 5 stów zdecydowanie nie wart wg mnie, zresztą nawet sygnatura wytwórni tutaj wydaje mi się skromniejsza niż tamta G. Keilicha.
Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2014-09-02, 01:37.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Witam!
Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...
Lokal położony w pawilonie osiedlowym na wysokości mniej więcej stacji metra Wilanowska, wystrój jak na obecne trendy dość bezpretensjonalny. 6 do 10 (chyba) nalewaków, oferta rotacyjna kraftowa, wczoraj m.in. lager,i żytnia ipa z browaru Zaścianki, był jakiś stout, dziesiątka i jakieś...
Wcześniej w tym samym miejscu była Beczka Chmielu, ale białoruscy założyciele odstąpili lokal nowemu ukraińskiemu właścicielowi i szyld uległ zmianie.
Asortyment piwny właściwie bez zmian m.in. nadal pod nalewakami w stałej ofercie ltewskie piwa z browaru Vilniaus Alus.
Jako...
Comment