To kapsel z piwa kingfisher które aktualnie można kupić w lidlu
Identyfikacja kapsli
Collapse
X
-
Wydaje mi się, że ten lidlowski Kingfisher mógł być uwarzony licencyjnie w UK przez tamtejszy oddział Heinekena.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambler Wyświetlenie odpowiedziJakie Państwo ??
[ATTACH]71735[/ATTACH]Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
I tak sobie poradziłem (dla sportu), choć w żadnym wypadku nie interesują mnie kapsle
Woda mineralna. Grecja.
Dwa linki:
http://www.bottlecaps.de/db - wpisz w polu wyszukiwania słowa green i greece i na stronie nr 9 pod pozycją 90 jest ten kapsel
a drugi to adres strony producenta, choć akurat tam tego kapsla nie eksponują, aczkolwiek widać zgodność liternictwa loga
Last edited by wpadzio; 2016-03-01, 11:38.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Prośba o identyfikacje kapsli
Witam
Proszę o identyfikację kolorowych browarów warszawskich.
Znam daty ale w dalszym ciągu nie mogę się doczytać czy to piwo czy co innego.
Gość (browaroholik , od którego mam te kapselki, powiedział, że to od piwa było bo by mu było szkoda kasy na oranżadę.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziTwoje prawo.
Katalog polskich kapsli piwnych traktuje je odmiennie.
Comment
-
Comment