dziwne metalowe urządzenie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • otvirak
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2005.04
    • 793

dziwne metalowe urządzenie

Zwracam się z prośbą o identyfikację tego czegoś Może nawet jest toto piwnopochodne? Wysokość 13 cm. Ta ząbkowana część odsuwa się i odsłania mały otwór. Wstępna hipoteza: dozownik do portera Przecież niegdyś zalecano go osobom z anemią Na spodzie wytłoczone Made in France.
    Tak, czy inaczej brać kolekcjonerska na pewno szybko ustali, co to takiego
    Attached Files
    niepoprawny czechofil

Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
    WISŁA MISTRZ!

Related Topics

Collapse

• dadek
    Mainz, Weisenauer Straße 15, Kuehn Kunz Rosen Brauerei
    dadek
    Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
    2022-11-25, 03:09
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 04:15
  • Portomordo0203
    [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
    Portomordo0203
    Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
    2024-07-30, 13:15
  • dadek
    Jaworzno, Stanisława Lema 17, Browar Bury
    dadek
    24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
    Sam budynek nie jest zbyt wielki,...
    2019-08-30, 03:50
  • darekd
    Lybica, IPA eco
    darekd
    Bardzo ciekawe geograficznie miejsce, bowiem browar ma się znajdować w miejscowości Llívia, która administracyjnie znajduje się w Katalonii, ale dokładnie jest hiszpańską eksklawą na terytorium Francji (podnóża Pirenejów). Błądząc po Google mapie nie znalazłem żadnego browaru choć...
    2023-07-14, 12:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...