Witam, czy poniższa podkładka jest cokolwiek warta ?
wycena podkładki
Collapse
X
-
Raczej bardzo niewiele.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej -
Fakt, kokosów na niej nie zarobisz. Dość popularny wzór.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Wart tyle ile większość podstawek z Czechosłowacji.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
Witam , jak ktoś ma zbędne podkładki , wafle to chętnie przygarnę , interesują mnie zarówno zagraniczne jak i polskie
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
2020-01-31, 18:04 -
-
Może ktoś wypatrzy coś dla siebie. Tych skrajnych mam sporo, środkowe po kilkanaście sztuk. W Gdyni mogę dowieźć, może ktoś weźmie więcej i też porozdaje dalej, to byłaby najlepsza opcja. Jeśli chodzi o koszty,to tylko koszt znaczka, koperty załatwię. Nie mogę sponsorować wysyłki,...
-
-
-
Witam, znalazlem w domu kapsle sprzed xx lat i chcialbym sie dowiedziec czy sa cos warte a jak sa to ile, sprzedam tanio, dla kolekcjonerow, bo szkoda zeby sie zmarnowały
Nie wiem czy dobry temat prosze o wyrozumialosc , Pozdrawiam
Na zyczenie moge zrobic dokładniejsze
...-
-
-
Witam, jestem nowym użytkownikiem i od razu chciał bym prosić o identyfikacje i wycene kufla. Z góry dziękuję...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment