Co z tym Hubertusem?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
    darekd
    Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
    ...
    2023-02-08, 00:16
  • Javox
    Kácov, Hubertus Tři Sestry
    Javox
    Světlý ležák z ekstraktem 12*, alko 4.8%.
    Chmiele - Żatecky i Kazbek.

Tři Sestry to czeski zespół początkujący w połowie lat 80-ych. Klimaty wesołej, rockowej piwnej hospody

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    ...
    2023-07-30, 16:42
  • pebejot
    Austria, Laa an der Thaya, Hubertusgasse 1, Hubertus Bräu
    pebejot
    Laa an der Thaya to niewielkie miasteczko, położone ok. 70 km od Wiednia tuż przy granicy z Czechami.
    W miasteczku znajduje się dość sporych rozmiarów browar regionalny Hubertus Bräu.
    Do Laa an der Thaya dojeżdżają pociągi regionalne z Wiednia i kończą tu bieg.
    Dojście...
    2014-08-29, 11:05
  • bastion
    Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
    bastion
    Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
    2023-11-27, 22:50
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 15:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...