Witam, ostatnio odnalazłem w domu kolekcje butelek. Większość z nich jest z poza kraju. Bardzo chciałbym się dowiedzieć coś o tych piwkach oraz czy kolekcja ma jakąś wartość kolekcjonerską. Kapsle zastępcze. Załączam link do galerii. Z góry dziękuje.
Kolekcja butelek
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
-
Channel: Niemcy
2023-10-04, 23:21 -
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
- Loading...
- Koniec listy.