krombacher 15 mln EUR
Collapse
X
-
Comment
-
Po pierwsze Toom jak dopiero co zarejestrowałeś się na BroBizie to zanim założysz temat, zapoznaj się z budową strony (forum) gdzie i jakie posty się zakłada i gdzie założyłeś swój
Teraz to już oczywiście za późno i Mod musi po Tobie posprzątać ale mimo to, bez naszej pomocy, wskaż różnice pomiędzy kapslem jaki masz a kapslami z zamieszczonej reklamy.
Dasz radę ?
PS: forumowicze, nie podpowiadajciePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Jak Ci Polak nie zaszkodził to znaczy ze Ci pomógł.... wiesz jedną wspólną cechę mają obie mimo różnicy liczonej w latach... ... sory założyłem konto potem temat nie zagłębiając sie dokładnie w strukturę tematów ... tylko dlatego ze przez chwile pomyślałem gdzie w weekend udzieli mi ktoś inf. zgodnej z rzeczywistością " dla niektórych ... to w pewnym sensie pasja... i info. wiedza jaką posiadają ... jest większa od tej którą posiedli ludzie których znam łącznie z tymi których widuje ... gdybać sobie możemy ... napisze o tym co je łączy bo sie penie nigdy nie domyślisz otóż ...dwie strony po jednej wygrani ... po drugiej liczniejsza grupa przegranych i to co widzimy całkowicie różni sie od tego co tam jest ... niedawno wjechałem na a12 pierwszy shell po niemieckiej stronie i wiem co i jak ... Cooper jesli wiedzą zaistnieć nie możesz powstrzymaj "parcie" i nie wytykaj błędów tym bardziej ze spostrzegłeś datę założenia konta i tego tematu ... wyobraźni nie starczyło żeby sie domyśleć czy temat był pierwszy czy konto dla tematu... DZIĘKI WIELKIE dla ppns ... i pozdrawiam Tych którz nie do konica dobre miejsce założenia tematu potraktowali z przymrużeniem "oka" i braku wiedzy nie grali " jaki elementu brakuje na jednym zdjęciu a na drugim jest ale ukryty hah"...Comment
-
Załączony obrazek potwierdza moją hipotezę : akcja marketingowa połączona z przeznaczeniem 1 mln E na ochronę środowiska. Czcionka pisma na dole jest zbyt mała, by więcej wywnioskować ( chyba są tam opisane warunki "zdobywania" nagród.piwoppns@wp.plComment
-
Na kapslu napisano
Wir unterstuetzen mit mindestens 1(,)5 Mio. EUR Artenschutzprojekte.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment