Znalezione z pozostałości po dziadku. Na Google grafice i Ebayu nie mogę znaleźć żadnych informacji o tym szkle. Mniej więcej mieści 150-200ml. Ma ktoś takie czy to prawdziwy rarytas?
Szkło Pilsner Urquell
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Zwykłe szkło z Czechosłowacji choć pewnie lepsze, eksportowe wersje. Lata pewnie 70 lub 80. raczej nic mega z punktu widzenia kolekcjonera. Sam miałem w domu jedną podobną z czasów komuny z jakiegoś naszego ówczesnego ministerstwa handlu (albo jakoś tak)Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2017-11-22, 20:26.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Related Topics
Collapse
-
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...-
Channel: Niemcy
2025-01-04, 01:50 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
-
Posiadam komplet 10 sztuk podstawek pilsner urquell - nowości. Chętnie się wymienię.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-09-25, 09:46 -
-
Slovany to najdalej na wschód wysunięta dzielnica Pardubic. Dostać się tu można trolejbusem 12 (przystanek Spojilská, dojście 400 m) lub pociągiem do stacji Pardubice-Pardubičky (1,5 km). Bardzo tu zielono i przyjemnie, niska zabudowa jednorodzinna przylega do lasu Studaneckého, co powoduje...
-
Channel: Czechy
-
-
Kupię szkło browaru Monsters i do grodziskiego
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-07-07, 15:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment