Kapsle doidentyfikacji

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dariobeer
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.03
    • 213

Kapsle doidentyfikacji

Uprzejmie proszę o identyfikację kapsli z fotki (państwo, piwne czy nie piwne) Z góry dziękuję
    Attached Files
    www.birofilistyka.jimdo.com

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Jelonki, Wyki 11a, NaWyki Piwne
    Ahumba
    Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
    2025-03-03, 19:03
  • Ahumba
    2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
    Ahumba
    Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
    Start
    2024-11-15
    Koniec
    2024-11-16
    Adres
    Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
    2024-09-22, 10:22
  • otvirak
    prośba o identyfikację kufli
    otvirak
    Witajcie!
    mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
    ...
    2024-08-05, 20:59
  • otvirak
    kapsle TS Wisły Kraków
    otvirak
    Hej,
    jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
    2024-03-18, 23:52
  • badejza
    podstawki do wymiany na kapsle
    badejza
    Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
    Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.

https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing

Oferty proszę kierować na...
    2024-02-03, 17:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...