Właśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza.
Ktoś, coś ?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ale chyba współczesna, jakaś podróbka? Stylizowana na na okres PRLu, ale anglojęzyczny "baltic" nie pasuje. Wtedy nie dodawano tego określenia. Tak samo jak podanie składu, oznaczenie drożdży, (zbyt) bogaty wykaz słodów, oznaczenia nazw chmieli... -
Mniej książków więcej piwaComment
-
Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Related Topics
Collapse
-
Witam
Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...2 Photos-
Channel: Przy piwie
-
-
Odwiedziłem wreszcie to miejsce. Okolica urocza, więc jeśli ktoś woli spożywać w pięknych okolicznościach przyrody to obok mamy dwór, park podworski i duży zagospodarowany staw z aleją wokół . Lokal mieści się w budynkach pofolwarcznych i gdyby się ktoś uparł mógłby powiedzieć,...5 Photos
-
Channel: Lubelskie
-
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
To co pokazałem to kolorowe ksero...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment