Właśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza.
Ktoś, coś ?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73 Wyświetlenie odpowiedziEtka urocza.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73 Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie wszedłem w posiadanie takiej oto etykiety. Ktoś może zna lokalizację ? Jak się domyślam jest to browar domowy. Etka urocza.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziAle chyba współczesna, jakaś podróbka? Stylizowana na na okres PRLu, ale anglojęzyczny "baltic" nie pasuje. Wtedy nie dodawano tego określenia. Tak samo jak podanie składu, oznaczenie drożdży, (zbyt) bogaty wykaz słodów, oznaczenia nazw chmieli...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijaka podróbka
a sorry - jakoś przeoczyłem o browarze domowym. Wyglądało trochę na stylizowane na odleglejsze czasy i się zasugerowałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijaka podróbka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maras_73 Wyświetlenie odpowiedziPo czym wnosisz że to podróbka? Czyżbyś był w stanie udowodnić? Widziałeś lub posiadasz oryginał, lub bardzo podobną etykietę? Pytam jako kolekcjoner, ponieważ chciałbym ją jakoś skatalogować.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Comment